Old Pulteney

Old Pulteney

Construita in 1826, distileria Pulteney este situata in orasul scotian Wick. Este una dintre putinele distilerii botezate dupa o persoana, Sir William Johnstone Pulteney, care a fost unul dintre mai bogati oameni ai vremii si este responsabil pentru transformarea orasului Wick intr-unul dintre cele mai aglomerate porturi pescaresti din ani 1800.

Old Pulteney 12 YO

Castigator a numeroase premii, Old Pulteney 12 YO este sortimentul de referinta al gamei Old Pulteney. Single malt-ul este maturat in butoaie de bourbon si este realizat traditional, folosindu-se tehnici pe care alte distilerii le-au abandonat.

De o culoare ambra intensa, cu note bogate de ciocolata cu lapte si puternice influente sarate, Old Pulteney 12 YO prezina o aroma dulce de miere si frisca, usor condimentata si completata de note sarate.

OP 12YO_2

Old Pulteney 17 YO

Invechit timp de 17 ani in butoaie ex-bourbon si ex-sherry, Old Pulteney 17 YO atinge echilibrul perfect intre maturare si nota specifica a distileriei de pe tarmurile Scotiei, fiind in topul preferintelor entuziastilor de whisky din intreaga lume.

De o culoare rosiatica de chihlimbar, cu o nota puternica de ocru, Old Pulteney 17 YO prezinta o aroma subtila de mere si pere, usor lemnoasa si cu o atingere delicata de caramel si sare.

OP 17YO packshot - No size verification

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>